28.მარტი.2016 16:56
ბიზნესი

"იფქლმა" პურის ქართული მეთოდით, ხაშზე წარმოება დაიწყო

"იფქლმა" პურის ქართული მეთოდით, ხაშზე წარმოება დაიწყო
კომპანია „იფქლი“ 2016 წლის დასაწყისიდან პურს უძველესი ქართული მეთოდით ხაშზე, ანუ სპეციალურად დამჟავებულ ცომზე აწარმოებს.
 
როგორც კომპანიაში განმარტავენ, პურის ცხობის ეს მეთოდი, რომელიც დღეს მსოფლიოს წამყვან ქვეყნებში გამოიყენება, 90-იან წლებამდე საქართველოშიც არსებობდა. შემდგომ იგი მასობრივი წარმოებისათვის პურის მომზადების უფრო დაჩქარებულმა და ნაკლებად ჯანსაღმა ტექნოლოგიამ ჩაანაცვლა.

"ჩვენი მიზანი იყო დაგვეძლია წინაღობები და ხალხისთვის სრულყოფილი პური შეგვეთავაზებინა. ყველას სასიხარულოდ, წელს უახლესი ევროპული დანადგარები დავამონტაჟეთ საწარმოში. ისინი ცხობის პროცესებს ავტომატურად აკონტროლებენ", - განაცხადა "იფქლის" გენერალურმა დირექტორმა, შაქრო ბაკურაძემ.

"იფქლი" დღეს ერთადერთი კომპანიაა საქართველოში, რომელიც მასიურ წაროებაში პურს სრულყოფილი და ჯანსაღი მეთოდით, ხაშზე აცხობს.

"მინდოდა გამომეცხო ნამდვილი პური, რომელსაც თითქმის ყველა ნატრობს საქართველოში. დაჩქარებული წესით დამზადებული პურისაგან განსხვავებით ასეთი, ხაშზე დამზადებული პური უფრო ჯანსაღია. აღსანიშნავია ასევე მისი განსაკუთრებული გემო, არომატი, ვარგისიანობა და სტრუქტურა. ამიტომაც იყო, რომ კომპანია „იფქლში“ საქართველოში პურის ხაშზე ცხობის მასიურად დანერგვას დიდი ენთუზიაზმით მოვეკიდე", - აცხადებს კომპანიის მთავარი ტექნოლოგი, გელა კოდალაშვილი, რომელმაც განათლება პურის წარმოებაში ამერიკის შეერთებულ შტატებში მიიღო.

"იფქლის“ ხაშზე დამზადებული პურეული მაღაზიებში უკვე იყიდება.



17.ოქტომბერი.2018 16:25
125

ქუთაისში პლასტმასის გადამამუშავებელი საწარმოების აშენება შფერხებულია

ვრცლად
17.ოქტომბერი.2018 13:13
878

ბიზნეს გაერთიანებების ერთობლივი განცხადება სებ-ის დაანონსებულ რეგულაციებზე

ვრცლად
17.ოქტომბერი.2018 09:00
433

თბილღვინო: მოგვიწევს მოგების მარჟის შემცირება

ვრცლად
16.ოქტომბერი.2018 10:43
491

ბრიტანული Fear Group საქართველოში ინვესტირებას გეგმავს

ვრცლად
14.ოქტომბერი.2018 11:37
617

ქობულია კომერციული ატაშეების ინსტიტუტის ამოქმედებაზე: „ჯერ ვფიქრობთ“

ვრცლად
14.ოქტომბერი.2018 10:25
552

ინვესტორთა საბჭო: „ეს ინვესტორებისთვის ძალიან ცუდი პრეცენდენტი და ძალიან ცუდი სიგნალი იქნება“

ვრცლად