28.დეკემბერი.2015 12:02
ბიზნესი

ბაიას ღვინო ბოთლში ჩამოისხა და თბილისის მაღაზიებში გამოჩნდა

ბაიას ღვინო ბოთლში ჩამოისხა და თბილისის მაღაზიებში გამოჩნდა
22 წლის მეღვინის, ბაია აბულაძის ღვინო ბოთლში ჩამოისხა და თბილისის მაღაზიებში გამოჩნდა. ამ ეტაპზე გაყიდვაშია 50 ბოთლი თეთრი მშრალი ციცქა-ცოლიკოურის ღვინო. როგორც ბაია აბულაძემ "ბიზნესკონტაქტს" განუცხადა "ბაიას ღვინო" თბილისის ორ მაღაზიაში "მაღაზია გრიბოედოვზე " და "Drunk octopus“,-ში გაიყიდება, უახლოეს პერიოდში კი ღვინო მესამე მაღაზიაშიც შევა.
 
შეგახსენებთ, რომ ბაია აბულაძეს ღვინო იმერეთში მოყავს, ღვინის ჩამოსხმისთვის საჭირო აღჭურვილობა კი მან პროექტ "აწარმოე საქართველოში" დაფინანსების მოპოვების შემდეგ შეიძინა.

"ჩვენი ვენახები ბაღდათში, სოფელ მეორე ობჩაში მდებარეობს. ბაღდათის მიკროზონა განსაკუთრებით კარგ ცოლიკოურს ქმნის, ხანდახან მას ობჩურასაც უწოდებენ - განსხვავებული გემოსა და თვისებების გამო, რასაც ადგილობრივი ტერუარი ქმნის“, - ამბობს ბაია აბულაძე "ბიზნესკონტაქტთან" საუბრისას.



23.იანვარი.2019 13:25
927

"საპენსიო რეფორმის გამო ხელფასებს ვერ ვარიგებთ", - რას ამბობს მწარმოებელი

ვრცლად
23.იანვარი.2019 12:46
428

რა ტიპის ინფორმაცია უნდა იყოს სურსათის ეტიკეტზე? - რეგულაცია 1 მარტიდან ამოქმედდება

ვრცლად
23.იანვარი.2019 11:16
340

ქართული “სოფლის ნობათი” ამერიკული PepsiCo-ს საკუთრებაა

ვრცლად
22.იანვარი.2019 18:50
332

10-წლიანი სპეციალური მართვა და 200-მილიონიანი ზარალი - “ყაზტრანსგაზ-თბილისის” ისტორია

ვრცლად
22.იანვარი.2019 17:53
2347

"სანამ მე არ შემეხო, არ ვიცოდი რა პრობლემების წინაშე იდგნენ მეწარმეები... ამით პარლამენტი უნდა დაინტერესდეს"

ვრცლად
19.იანვარი.2019 17:39
2097

შვეიცარიის პოლიციისთვის უნიფორმები საქართველოში შეიკერება

ვრცლად